ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ QUEEN MARY UNIVERSITY OF LONDON ΣΤΗ ΜΑΛΤΑ

Καλό απόγευμα από το Λονδίνο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα συναρπαστικά νέα από το Queen Mary University για τα δύο νέα ιατρικά προγράμματα που προσφέρονται από φέτος στο μεσογειακό νησί της Μάλτας:

  • Medicine MBBS Malta (Bachelor of Medicine, Bachelor of Surgery) 5ετές προπτυχιακό πρόγραμμα
  • Certificate in Clinical Foundation Studies Malta προπαρασκευαστικό (foundation) πρόγραμμα για ένα χρόνο. Απευθύνεται σε παιδιἀ τα οποία προέρχονται από χώρες με 12ετή δευτεροβάθμια εκπαίδευση . Οι μαθητές οι οποίοι ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα με επιτυχία μπορούν να προχωρήσουν στο αντίστοιχο 5ετές πτυχίο της Ιατρικής.

Και τα δύο προγράμματα ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με τα αντίστοιχα προγράμματα στο Queen Mary University, που πραγματοποιούνται στο Λονδίνο.

Προθεσμία υποβολής αίτησης

31 Μαρτίου 2017 (για έναρξη Σεπτέμβριο 2017)
Οι υποψήφιοι υποβάλλουν αίτηση απευθείας στο πανεπιστήμιο, όχι μέσω του UCAS. Ως εκ τούτου, εάν έχετε ήδη κάνει αίτηση στις Ιατρικές Σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου για το Σεπτέμβριο του 2017 , μπορείτε επιπρόσθετα να υποβάλετε ξεχωριστή αίτηση για τα προγράμματα QMUL της Μάλτας .

Κόστος Διδάκτρων
Το κόστος υπολογίζεται στις 35,000 λίρες ετησίως .

Αυτή τη στιγμή κατανοούμε ότι τα Συμβούλια Ιατρικής στις ακόλουθες χώρες δεν αναγνωρίζουν το 5ετές πρόγραμμα MBBS QMUL στη Μάλτα:

  • Μαλαισία
  • Σιγκαπούρη
  • HK
  • Ινδία – περιμένουμε διευκρινίσεις

Το πανεπιστήμιο βρίσκεται 2ο στην κατάταξη των Ιατρικών σχολών του Ηνωμένου Βασιλείου

Για τα αναλυτικά κριτήρια εισαγωγής για κάθε χώρα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας

UKCAT

Όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις του UK Clinical Aptitude Test (UKCAT), και για τα δύο προγράμματα . Εάν έχετε ήδη ολοκληρώσει τις εξετάσεις μπορείτε να τις συμπεριλάβετε στην αίτησης .

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν ήδη δώσει το UKCAT Test μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εξετάσεις το καλοκαίρι του 2017

Όσοι χάσατε την προθεσμία για την εξέταση του UKCAT , μπορείτε να προετοιμαστείτε για την επόμενη εξέταση το καλοκαίρι του 2017. Στο πλαίσιο αυτό οι συνεντεύξεις θα βασίζονται σε ακαδημαϊκά κριτήρια και μόνο. Στις περιπτώσεις αυτές όλοι οι σπουδαστές, οι οποίοι περνούν με επιτυχία το στάδιο της συνέντευξης, θα πρέπει να δώσουν το τεστ UKCAT το καλοκαίρι του 2017. Οι υποψήφιοι που έχουν λάβει το UKCAT ήδη δεν θα χρειαστεί να ξανά δώσουν το τέστ.

Παρακολουθήστε το βίντεο για τις ιατρικές σπουδές στο Queen Mary University στη Μάλτα

Αν θέλετε να ενημερώνεστε με σχετικές πληροφορίες μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο Facebook.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το πρόγραμμα QMUL-Μάλτας MBBS παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας

Θερμούς χαιρετισμούς,

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.