ΕΥΡΕΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Έχετε γίνει δεκτοί στο πανεπιστήμιο της επιλογής σας ?

Το γραφείο μας προσφέρει βοήθεια στην επιλογή της κατάλληλης εστίας στο Πανεπιστήμιο που θα επιλέξετε για την έναρξη των σπουδών σας και ενημέρωση για τη φοιτητική ζωή.

Και επίσης αλλάζουμε το κείμενο παρακάτω και επειδή η φράση « για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές» παραπέμπει σε ένα link που δεν υπάρχει θα θέλαμε να είναι σε απλό κείμενο.
Για τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές οι ιδιωτικές εστίες σε κάθε πόλη της Βρετανίας προσφέρουν πλήρως ανακαινισμένα κτίρια, ευρύχωρα δωμάτια, με ατομικό μπάνιο και κουζίνα, σε κοντινές αποστάσεις από το πανεπιστήμιο.

Σε συνέχεια , πριν την έναρξη των σπουδών σας οργανώνουμε pre-departure briefing, με σκοπό την ενημέρωση και καθοδήγηση σας για όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να γνωρίζετε , για μια ομαλή προσαρμογή στη νέα σας ζωή (εγγραφή στο πανεπιστήμιο , άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού κ.α.).
Τα παραπάνω ισχύουν για επιλεγμένα πανεπιστήμια , τα οποία θα βρείτε εδώ.

Παρέχουμε δωρεάν βοήθεια για την επιλογή της κατάλληλης εστίας για την έναρξη των σπουδών σας και ενημέρωση για τη φοιτητική ζωή σας.