ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΟΥΔΩΝ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΑ
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-2.7.4,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-25.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η CES είναι ένας πρωτοποριακός οργανισμός σε θέματα εκπαίδευσης.

Ιδρύθηκε από την Αλέξια Γκίνου, πρώην στέλεχος του εκπαιδευτικού τμήματος του Βρετανικού Συμβουλίου.

Μέσα από μια συνολική πορεία 36 και πλέον ετών, η CES παρέχει μια σειρά εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Είναι μέλος του Society of Education Consultants

Σε συνεργασία με την Εριέττα Ευθυμέρου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης/Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας με εξειδίκευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία παρέχουν μία ολιστική υποστήριξη και καθοδήγηση στον υποψήφιο.

• Δυνατότητα ατομικής συνεδρίας με στόχο τη λήψη πληροφοριών από τον ίδιο τον υποψήφιο, ώστε να κατευθυνθεί αποτελεσματικά σε εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς τομείς που ανταποκρίνονται καταλληλότερα στην προσωπικότητά του.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Αποστολή μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών υπηρεσιών για ακαδημαϊκές και επαγγελματικές σπουδές.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Η συνεχής καθοδήγηση και στήριξη των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών μας στην εκπαιδευτική και επαγγελματική τους σταδιοδρομία

Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ

Η εμπειρία, η υπευθυνότητα και η εξειδίκευση καθορίζουν τις αξίες μας, οι οποίες αντανακλώνται σε όλες μας τις δραστηριότητες και εξασφαλίζουν την ικανοποίηση των πελατών μας.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΤΟΜΕΙΣ:

  • ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • ΘΕΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  • ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ

 

Εκτός από συμβουλευτική υποστήριξη, παρέχουμε και καθοδήγηση με ακριβείς, υπεύθυνες και αποτελεσματικές πληροφορίες για σπουδές στη Βρετανία.

Ακαδημαϊκός και Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Ενημερώνουμε για τα δίδακτρα, το κόστος ζωής, και συμβουλεύουμε για τη σωστή και οικονομική διαχείριση των φοιτητικών αγορών και γενικά της φοιτητικής ζωής.

Αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά και έγκαιρα τη σύνταξη της αίτησης UCAS, ή της αίτησης Μεταπτυχιακών σπουδών.

Μεταφράζουμε επίσημα και επικυρώνουμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα πανεπιστήμια της επιλογής σας και σας ενημερώνουμε σχετικά με την πρόοδο των αιτήσεων.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση του ταξιδιού σας στη Βρετανία με σκοπό την αναγνωριστική επίσκεψη των πανεπιστημίων, στα οποία ήδη έχετε κάνει αίτηση, καθώς και τη συνάντηση με τους υπεύθυνους των σχολών της επιλογής σας.

Εξασφαλίζουμε τη διαμονή σε πανεπιστημιακές ή σε ασφαλείς ιδιωτικές εστίες, για το πρώτο χρόνο των σπουδών.

Παρέχουμε ενημέρωση για τη διαδικασία έκδοσης VISA για UK

Παρέχουμε ενημέρωση, υποστήριξη και συμβουλές πριν την αναχώρηση σας, για τo νέο κύκλο της ζωής σας που θα ξεκινήσει σπουδάζοντας στη Βρετανία.

Αποστέλλουμε για λογαριασμό σας στα Πανεπιστήμια το απολυτήριο, ή το δίπλωμα του International Baccalaureate, το IELTS, το πτυχίο του Πανεπιστημίου, όταν εκδοθούν τα αποτελέσματα. Με σκοπό να μη χαθεί ακαδημαϊκό έτος κινούμε τη διαδικασία και εξασφαλίζουμε θέση, εναλλακτικά σε κάποιο άλλο πανεπιστήμιο, αν δεν έχετε πάρει τον απαιτούμενο βαθμό για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο της πρώτης ή της δεύτερης επιλογής σας (περίοδος Clearing).

Επίσης αποστέλλουμε τα απαραίτητα έγγραφα για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές στο Πανεπιστήμιο της επιλογής τους.