5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

σπουδές στην αγγλία

Το Λονδίνο είναι η κορυφαία επιλογή για τους ξένους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν στο εξωτερικό. Πάνω από 100.000 ξένοι φοιτητές σπουδάζουν στο Λονδίνο κάθε χρόνο. Οι φοιτητές προέρχονται από πάνω από 200 διαφορετικές χώρες, καθιστώντας το Λονδίνο μια παγκόσμια, ζωντανή και ποικιλόμορφη πόλη.

 

Τα Πανεπιστήμια του Λονδίνου προσφέρουν πάνω από 30.000 μαθήματα από τη λογιστική,  την ιατρική, τις πολιτικές επιστήμες μέχρι και τη ζωολογία!

 

Το Λονδίνο είναι το κέντρο για την ακαδημαϊκή αριστεία. Πάνω από 70 βραβευθέντες με το βραβείο Νόμπελ έχουν σπουδάσει ή εργαστεί σε κάποιο πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

 

Η πολιτιστική προσφορά του Λονδίνου είναι ιδανική για τους φοιτητές που ψάχνουν για μια πολιτιστικά πλούσια εμπειρία σε συνδυασμό με τις σπουδές τους. Υπάρχουν πάνω από 1.000 μουσεία και αίθουσες τέχνης στο Λονδίνο και τα περισσότεροι από αυτά είναι δωρεάν!

 

Το Λονδίνο είναι ένα εξαιρετικό μέρος και για την διασκέδαση των φοιτητών. Υπάρχουν πάνω από 100 κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακολουθήσετε τις τελευταίες ταινίες, πάνω από 100 πάρκα για να απολαύσετε το βρετανικό ήλιο, πάνω από 350 μουσικές σκηνές για να ανακαλύψετε τις τελευταίες μπάντες, πάνω από 5.000 εστιατόρια για να απολαύσετε φαγητό από όλο τον κόσμο και πάνω από 7.000 μπαρ και παμπ για να διασκεδάσετε με τους φίλους σας.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.